positieve impact op Medewerkers, de business en de wereld

The Purpose Company

Positieve impact op medewerkers, de business én de wereld om ons heen

Events

Introductie

Om op een interactieve manier meer te weten te komen over de impact van Purpose op de medewerkers, de business en de wereld om ons heen, organiseren wij verschillende events. Zo hebben we een aantal webinars, Round tables en Safari's op de agenda staan. Schrijf je vrijblijvend in voor één van onze events via het drop down menu onder aan deze pagina. Tot dan!

Voorbeelden van events

Een greep uit de events van The Purpose Company die hebben plaatsgevonden.

Diverse Round tables over de impact van Purpose op de verschillende aspecten van de organisatie. De nadruk werd dan ook op uiteenlopende onderwerpen gericht zoals: Impact van Purpose op de business (winst en waarde), de medewerkers HR (productiviteit, ziekteverzuim, retentie etc), op (werk)geluk en uiteraard kwam bij alle Round tables het aspect maatschappelijke bijdrage naar voren en niet verwonderlijk het thema duurzaamheid.

Ook zijn er regelmatig webinars zoals webinars uiteraard over Purpose voor bedrijven, Purpose in het onderwijs, studeren vanuit Purpose, jouw persoonlijke Purpose vinden en Purpose en (werk)geluk, maar ook over het meten van Purpose en de ESG wetgeving (CSRD) en het rapporteren daarop.   

Hou deze kalender dus in de gaten voor nieuwe evenementen of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. info @ thepurposecompany.nl

Webinar i.s.m. NVP

'De kracht van Purpose: Bevlogen medewerkers, een beter bedrijfsresultaat én compliance met wetgeving'!   

Donderdag 9 november 2023 om 16.00

In samenwerking met de NVP (Netwerk voor HR Professionals) organiseren wij deze online sessie.

Wil je ook betere resultaten, een grotere aantrekkingskracht op talenten en voorop lopen als het gaat om aanstaande ESG-wetgeving? Schrijf je dan in.

Tim Horsten en Edward Haarmans van The Purpose Company laten je in deze online inspiratiesessie de kracht van een heldere organisatie Purpose ervaren. 

Deelname staat ook vrij voor niet NVP leden en kan via het formulier op deze pagina. Meer informatie vind je hier, daar bestaat overigens ook de mogelijkheid om je in te schrijven.

Je krijgt in de aanloop naar de sessie toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Datum: Donderdag 9 november 2023

Tijd: 16.00 - 17.30

Webinar 

'De positieve invloed van Purpose op het (werk)geluk van medewerkers!'  

Donderdag 23 november 2023 om 16.00

Wil jij weten hoe je jouw Purpose kan vinden en wat de invloed van Purpose is op het (werk)geluk van medewerkers?

Edward Haarmans van The Purpose Company neemt je in deze online inspiratiesessie daarin mee en laat de kracht van een heldere organisatie Purpose ervaren. 

Datum: Donderdag 23 november 2023

Tijd: 16.00 - 17.00

Deelname is kosteloos, maar een donatie aan Trees for All wordt op prijs gesteld

Purpose Safari

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan een Purpose Safari, oftewel een bedrijfsbezoek bij een Purpose gedreven organisatie.

Het is een doelgerichte, inspirerende workshop met de garantie dat je na afloop met concrete handvatten terugkeert naar jouw eigen organisatie.

Wil jij meer stappen maken naar een duurzame en circulaire organisatie én een voelbaar positief imago hebben als planeet- en maatschappij bestendige bedrijf dat bijdraagt aan een betere wereld?

Wil jij aantrekkelijker worden op de arbeidsmarkt, teamleden nog trotser maken op hun rol binnen jouw organisatie en beter verbonden zijn met jullie klanten en andere stakeholders?

Hoe haal jij deze goede duurzame en/of maatschappelijke intenties ‘van het papier af’? Kom dan naar een Purpose Safari.

Ben je geïnteresseerd, stuur een email of gebruik onderstaand formulier.

Deelname is 130,- euro, inclusief lunch en C02 compensatie via Trees for All.

Inschrijfformulier events

E-mailadres
Naam