positieve impact op Medewerkers, de business en de wereld

Purpose Dashboard

Het Management Informatie systeem voor Purpose

Purpose Dashboard

Meet de aan Purpose gerelateerde onderwerpen, zoals (werk)geluk, zingeving, werken vanuit talenten en de bijdrage aan de samenleving, onder medewerkers en stakeholders en ontdek de kansen die leiden tot beter bedrijfsresultaat.

The Purpose Company levert instrumenten om Purpose ‘van het papier af te halen’. De instrumenten ondersteunen bij het enthousiasmeren van medewerkers en stakeholders en het levendig houden van Purpose gedreven initiatieven. Er is een aantal oplossingen: 'The Purpose Dashboard', 'De betekenisvol werken app' en 'The People Connect App'.

The Purpose Dashboard is uw kompas bij het inzichtelijk maken van de gevoelde bijdrage aan Purpose en bij het ontdekken van de mogelijkheden die uw resultaat vergroten. The Purpose Dashboard toont uw bijdrage aan betekenisvol ondernemen.

Tenslotte is het mogelijk om hieruit rapportages te ontvangen. Deze rapportages zijn daarbij ook van toepassing om te voldoen aan de ESG wetgeving en meer specifiek de (CSRD). 

The Purpose Dashboard

Of het nu gaat om een nulmeting over de status van de houding van medewerkers en stakeholders ten opzichte van Purpose (en daaraan gerelateerde onderwerpen) of duurzame initiatieven in de organisatie of het meten van de ontwikkeling van de houding van medewerkers en stakeholders in het omarmen van de Purpose van de organisatie, The Purpose Dashboard biedt inzicht in de omarming van Purpose door medewerkers en stakeholders en tevens waar de kansen liggen tot verdere ontwikkeling. The Purpose Dashboard maakt uw groeiende impact meetbaar en vergelijkbaar.

The Purpose Dashboard

Voor het meten van de voortgang van purpose en de aan betekenisvol werken gerelateerde doelen.

The Purpose Quick Scan

Wil jij een snelle analyse doen hoe Purpose gedreven jouw organisatie is. Doe The Purpose Quick Scan.

Vragen of meer informatie?

Neem voor vragen over The Purpose Dashboard en het meten van purpose contact op met Tim.

tel: 06 13 74 57 37 of mail tim@thepurposecompany.nl

ESG Rapportages (CSRD)

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een Europese wetgeving die tot doel heeft de transparantie en vergelijkbaarheid van duurzaamheidsrapportage door bedrijven te verbeteren. Het is een uitbreiding en herziening van de bestaande niet-financiële rapportagerichtlijn (NFRD). De CSRD werd voorgesteld door de Europese Commissie als onderdeel van haar ambitie om duurzaamheid een integraal onderdeel te maken van de financiële sector en bedrijfsverslaggeving. Het klimaatakkoord van Parijs en de Europese Green Deal liggen mede ten grondslag aan deze ontwikkeling.

Wil je meer weten over deze wetgeving of hoe jouw organisatie duurzamer kan worden door te stijgen op de duurzaamheidsladder? Neem vrijblijvend contact met ons op; we bespreken het graag! Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in de bevlogenheid van uw medewerkers, de bedrijfsresultaten, op het vlak van duurzaamheid én voldoen aan de nieuwe wetgeving!

Purpose Whitepaper!

Wil je meer lezen over de positieve impact van Purpose op medewerkers, de business en de wereld om ons heen, vul onderstaand formulier in en ontvang de whitepaper in jouw mailbox.

Graag ontvang ik The Purpose Company whitepaper met de route om ook mijn organisatie of instelling succesvoller te maken door (nog meer) voelbaar Purpose gericht te ondernemen.

Stuur mij The Purpose Company whitepaper

E-mailadres *
Verzoek *

Info Graphic

Wil je weten wat Purpose is en hoe wij werken, kijk dan deze info graphic van iets meer dan 2 minuten.

(Klik naast het vimeo logo op de 4 pijltjes voor een grotere weergave)