positieve impact op Medewerkers, de business en de wereld

tel:06 24 75 86 85 of tel:06 21 57 75 65

Welk initiatief wil jij belonen met een Dikke Duim Award?

Bij The Purpose Company gaan we graag uit van positiviteit en ondersteunen bedrijven in het zetten van stappen om medewerkers te inspireren, de bedrijfsresultaten te verbeteren, maar met name om een postieve bijdrage te leveren aan de maatschappij! Wij delen dan ook graag een ‘dikke duim’ uit aan initiatieven bij bedrijven voor dergelijke stappen ‘in de goede richting’!

Om deze initiatieven en de ‘Purpose movement’ kracht bij te zetten, hebben wij de Dikke Duim Award in het leven geroepen. Bedrijven die goede stappen zetten op het gebied van Purpose kunnen genomineerd worden voor de Dikke Duim Award.

Met het uitreiken van deze trofee wil The Purpose Company tevens andere bedrijven inspireren om hetzelfde te doen. Een tweede doel van de Dikke Duim Award is dus bedrijven die iets bijdragen aan de maatschappij in het zonnetje te zetten en exposure te geven.

De positieve bijdrage dient natuurlijk wel aan Purpose gerelateerd te zijn. Wij verstaan daaronder dat het bijdraagt aan betekenisvol werken, (werk)geluk of de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Bij The Purpose Company is het ons doel om betekenisvol ondernemen ‘van het papier af te krijgen’. Het moet dus gaan om concrete stappen die al gezet zijn. De Dikke Duim Award reiken wij uit aan (personen bij) bedrijven die een noemenswaardige stap in de juiste richting hebben gezet.

Nadat deze personen of bedrijven voor hun actie zijn genomineerd, nemen wij contact op om meer achtergrondinformatie te verkrijgen. Na deze gesprekken worden de nominaties bekend gemaakt en volgt er een top drie die in aanmerking komen voor de daadwerkelijk Dikke Duim Award. Deze Award wordt een aantal keren per jaar uitgereikt.

Denk jij nu aan een actie bij een organisatie waarvan jij van mening bent dat die anderen inspireert? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via edward@thepurposecompany.nl of 06 - 24 75 86 85

Ik nomineer graag het volgende initiatief voor een Dikke Duim Award!


Methode Dikke Duim Award

Genomineerd worden is natuurlijk al prachtig, maar er wordt ook een winnaar gekozen. De beoordeling van de winnaar is een combinatie van de impact op medewerkers, de business en de wereld om ons heen en vindt plaats via The Purpose Company benchmark onder bedrijven en er wordt een poll gehouden onder het publiek. Het resultaat uit de benchmark en de poll leidt tot de uiteindelijke winnaar, waarbij de nadruk ligt op de benchmark.

De winnaars van de Purpose Dikke Duim Award vind je in het blog