positieve impact op Medewerkers, de business en de wereld

tel:06 24 75 86 85 of tel:06 21 57 75 65

The Purpose Company

Positieve impact op medewerkers, de business én de wereld om ons heen

Events

Introductie

Om op een interactieve manier meer te weten te komen over de impact van Purpose op de medewerkers, de business en de wereld om ons heen, organiseren wij verschillende events. Zo hebben we een aantal webinars en Round tables op de agenda staan. Schrijf je vrijblijvend in voor één van onze events via het drop down menu onder aan deze pagina. Tot dan!

Voorbeelden van events

Een greep uit de events van The Purpose Company die hebben plaatsgevonden.

Diverse Round tables over de impact van Purpose op de verschillende aspecten van de organisatie. De nadruk werd dan ook op diverse onderwerpen gericht: Impact van Purpose op de business (winst en waarde), de medewerkers HR (productiviteit, ziekteverzuim, retentie etc), op (werk)geluk en uiteraard kwam bij alle Round Tables het aspect maatschappelijke bijdrage naar voren en niet verwonderlijk het thema duurzaamheid.

Ook waren er twee webinars, vanwege Corona, gericht op de ESG wetgeving met Linda van Goor en een webinar gericht op purpose en (werk)geluk met Merijn Ruis.   

Hou deze kalender dus in de gaten voor nieuwe evenementen of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. info@thepurposecompany.nl

Webinar

'Goede purpose gedreven voornemens voor 2022 met een positieve impact op medewerkers, de business en de wereld om ons heen!'

Woensdag 9 februari 2022

De start van een nieuw jaar met nieuwe goede voornemens! Dit webinar is voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe je purpose gedreven voornemens kan doen voor 2022 en daarmee een positieve impact kan hebben op medewerkers, de bedrijfsresultaten en uiteraard de wereld (om ons heen).

Hoe heeft Purpose (in cijfers) impact op het inspireren van medewerkers, en het verhogen van (werk)geluk. En wat is het gevolg daarvan op de productiviteit, retentie en het verlagen van het ziekteverzuim.

Purpose heeft echter ook een positieve invloed op de loyaliteit van klanten en andere stakeholders en via deze weg een mooie impact op de bedrijfsresulaten, naast uiteraard de maatschappelijke bijdrage.

Datum: Woensdag 9 februari 2022

Tijd: 11.00 - 12.00

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier.

Deelname is kosteloos, maar een donatie aan Trees for All wordt zeer gewaardeerd.

Purpose Safari (Bedrijfsbezoek)

Een inspirerend bedrijfsbezoek aan POT Verhuizingen/ Logistiek over hoe je jouw business volledig kan omzetten naar een purpose gedreven organisatie en hoe deze duurzame bijdrage alsmede resulteert in een hogere MTO en betere bedrijfsresultaten!

Donderdag 10 maart 2022

POT verhuizing/ logistiek is niet voor niets genomineerd voor de Purpose Dikke Duim Award. Een organisatie die begaan is met de 'wereld om ons heen' en de complete bedrijfsvoering duurzamer heeft gemaakt. De impact is daarbij niet alleen op de medewerkers (hogere MTO) en de maatschappij (Co2 neutraal), maar heeft ook geresulteerd in betere bedrijfsresultaten.

Wil je meer weten hoe POT dit heeft gedaan en sparren met de andere aanwezigen over de uitdagingen die zij zijn aangegaan, schrijf je dan in voor deze Purpose Safari.

Datum: Donderdag 10 maart 2022

Plaats: POT Verhuizing/ Logistiek Amersfoort

Tijd: 9.30 - 14.00

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier.

Deelname is 130,- euro, inclusief lunch en C02 compensatie via Trees for All.

Inschrijfformulier events