**?**

positieve impact op Medewerkers, de business en de wereld

tel:06 24 75 86 85 of tel:06 21 57 75 65

The Purpose Company

Positieve impact op medewerkers, de business én de wereld om ons heen

Events

Introductie

Om op een interactieve manier meer te weten te komen over de impact van Purpose op de medewerkers, de business en de wereld om ons heen, organiseren wij verschillende events. Zo hebben we een aantal webinars en Round tables op de agenda staan. Schrijf je vrijblijvend in voor één van onze events via het drop down menu onder aan deze pagina. Tot dan!

Voorbeelden van events

Een greep uit de events van The Purpose Company die hebben plaatsgevonden.

Diverse Round tables over de impact van Purpose op de verschillende aspecten van de organisatie. De nadruk werd dan ook op diverse onderwerpen gericht: Impact van Purpose op de business (winst en waarde), de medewerkers HR (productiviteit, ziekteverzuim, retentie etc), op (werk)geluk en uiteraard kwam bij alle Round Tables het aspect maatschappelijke bijdrage naar voren en niet verwonderlijk het thema duurzaamheid.

Ook waren er twee webinars, vanwege Corona, gericht op de ESG wetgeving met Linda van Goor en een webinar gericht op purpose en (werk)geluk met Merijn Ruis.   

Hou deze kalender dus in de gaten voor nieuwe evenementen of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. info@thepurposecompany.nl

Webinar

'De positieve impact van Purpose op medewerkers, de business en de wereld om ons heen'.

Dinsdag 11 mei 2021

Een webinar voor iedereen die geïnteresseerd is in de positieve impact van Purpose op de vele aspecten van de organisatie en de wereld om ons heen. Hoe purpose in cijfers impact heeft op het inspireren van medewerkers, het verhogen van (werk)geluk en als gevolg daarvan de productiviteit, retentie en het verlagen van het verzuim. Purpose heeft echter ook impact op de loyaliteit van klanten en andere stakeholders; kortom een mooie impact op de bedrijfsresulaten en purpose is altijd gekoppeld aan een maatschappelijke bijdrage.

Datum: Dinsdag 11 mei 2021

Tijd: 15.30

Deelname is kosteloos, maar een donatie aan Trees for All wordt zeer gewaardeerd.

Inschrijfformulier events