positieve impact op Medewerkers, de business en de wereld

tel: 06 24 75 86 85 of tel: 06 13 74 57 37

The Purpose Company

Positieve impact op medewerkers, de business én de wereld om ons heen

Events

Introductie

Om op een interactieve manier meer te weten te komen over de impact van Purpose op de medewerkers, de business en de wereld om ons heen, organiseren wij verschillende events. Zo hebben we een aantal webinars, Round tables en Safari's op de agenda staan. Schrijf je vrijblijvend in voor één van onze events via het drop down menu onder aan deze pagina. Tot dan!

Voorbeelden van events

Een greep uit de events van The Purpose Company die hebben plaatsgevonden.

Diverse Round tables over de impact van Purpose op de verschillende aspecten van de organisatie. De nadruk werd dan ook op diverse onderwerpen gericht: Impact van Purpose op de business (winst en waarde), de medewerkers HR (productiviteit, ziekteverzuim, retentie etc), op (werk)geluk en uiteraard kwam bij alle Round tables het aspect maatschappelijke bijdrage naar voren en niet verwonderlijk het thema duurzaamheid.

Ook waren er twee webinars, vanwege Corona, gericht op de ESG wetgeving met Linda van Goor en een webinar gericht op purpose en (werk)geluk met Merijn Ruis.

Hou deze kalender dus in de gaten voor nieuwe evenementen of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. info @ thepurposecompany.nl

Webinar

'Met Purpose een magneet voor de arbeidsmarkt!'

Woensdag 22 maart 2023 om 9.00

Nog nooit waren er zoveel vacatures ten opzichte van het aantal werklozen. Het behouden van medewerkers en het aantrekken van nieuw talent is essentieel. Termen als 'Employer Branding' en 'de war for talent' zie je steeds vaker in berichten. Al gaan wij bij The Purpose Company liever uit van 'de magneet voor talent'.

Uit onderzoek weten we natuurlijk al jaren dat het hebben van Purpose met een bijbehorende internal storyline een positieve impact heeft op medewerkers. Mits de Purpose leeft in de organisatie natuurlijk. De Purpose verhoogt de trots, de passie en de verbinding onder medewerkers onderling én met de organisatie.

In dit webinar word je meegenomen in hoe dat voor jouw organisatie kan werken.

Datum: woensdag 22 maart 2023

Tijd: 9.00 - 10.00

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier.

Deelname is kosteloos, maar een donatie aan Trees for All wordt zeer gewaardeerd.

Purpose Safari

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan een Purpose Safari, oftewel een bedrijfsbezoek bij een Purpose gedreven organisatie. Het is een doelgerichte, inspirerende workshop met de garantie dat je na afloop met concrete handvatten terugkeert naar jouw eigen organisatie.

Wil jij meer stappen maken naar een duurzame en circulaire organisatie én een voelbaar positief imago hebben als planeet- en maatschappij bestendige bedrijf dat bijdraagt aan een betere wereld?

Wil jij aantrekkelijker worden op de arbeidsmarkt, teamleden nog trotser maken op hun rol binnen jouw organisatie en beter verbonden zijn met jullie klanten en andere stakeholders?

Hoe haal jij deze goede duurzame en/of maatschappelijke intenties ‘van het papier af’? Kom dan naar een Purpose Safari.

Ben je geïnteresseerd, stuur een email of gebruikt onderstaand formulier.

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier.

Deelname is 130,- euro, inclusief lunch en C02 compensatie via Trees for All.

Inschrijfformulier events