**?**

positieve impact op Medewerkers, de business en de wereld

tel:06 24 75 86 85 of tel:06 21 57 75 65

The Purpose Company

Positieve impact op medewerkers, de business én de wereld om ons heen

Events

Introductie

Om op een interactieve manier meer te weten te komen over de impact van Purpose op de medewerkers, de business en de wereld om ons heen, organiseren wij verschillende events. Zo hebben we een aantal webinars en Round tables op de agenda staan. Schrijf je vrijblijvend in voor één van onze events via het drop down menu onder aan deze pagina. Tot dan!

Voorbeelden van events

Een greep uit de events van The Purpose Company die hebben plaatsgevonden.

Diverse Round tables over de impact van Purpose op de verschillende aspecten van de organisatie. De nadruk werd dan ook op diverse onderwerpen gericht: Impact van Purpose op de business (winst en waarde), de medewerkers HR (productiviteit, ziekteverzuim, retentie etc), op (werk)geluk en uiteraard kwam bij alle Round Tables het aspect maatschappelijke bijdrage naar voren en niet verwonderlijk het thema duurzaamheid.

Ook waren er twee webinars, vanwege Corona, gericht op de ESG wetgeving met Linda van Goor en een webinar gericht op purpose en (werk)geluk met Merijn Ruis.   

Hou deze kalender dus in de gaten voor nieuwe evenementen of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. info@thepurposecompany.nl

Webinar

'De positieve impact van Purpose op medewerkers, de business en de wereld om ons heen'.

Woensdag 17 november 2021

Een webinar voor iedereen die geïnteresseerd is in de positieve impact van Purpose op de vele aspecten van de organisatie en de wereld om ons heen, maar met name voor Algemeen en HR Management.

Hoe heeft Purpose (in cijfers) impact op het inspireren van medewerkers, en het verhogen van (werk)geluk. En wat is het gevolg daarvan op de productiviteit, retentie en het verlagen van het ziekteverzuim.

Purpose heeft echter ook een positieve invloed op de loyaliteit van klanten en andere stakeholders en via deze weg een mooie impact op de bedrijfsresulaten, naast uiteraard de maatschappelijke bijdrage.

Datum: Woensdag 17 november 2021

Tijd: 11.00

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier.

Deelname is kosteloos, maar een donatie aan Trees for All wordt zeer gewaardeerd.

Webinar

'De invloed van Purpose op de retentie van medewerkers en aantrekkingskracht van de organisatie op de arbeidsmarkt'

Woensdag 3 november 2021

Het is veel efficienter en effectiever om medewerkers te behouden dan nieuwe medewerkers binnen te halen. De krapte op de arbeidsmarkt is groot. Purpose gedreven organisaties hebben meer loyale medewerkers én zijn aantrekkelijker voor nieuwe medewerkers.

Dit webinar gaat in op hoe dat werkt. Een webinar voor met name HR Managers, HR officieren en HR Adviseurs, maar zeker ook voor managers die inspirerend leiderschap nastreven.

Datum: woensdag 3 november 2021

Tijd: 12.00

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier.

Deelname is kosteloos, maar een donatie aan Trees for All wordt zeer gewaardeerd.

Inschrijfformulier events