Engelse vlag

Blog: Purpose as strategic element for inspiring leadership

People Planet Profit promotieafbeelding

(Achtergrond: Op woensdag 16 november 2022 vond CHRO Day plaats en werd de CHRO of the year Award uitgereikt. De dag had als thema ‘People Planet Profit, on the edge op capitalism’ en daarom mocht The Purpose Company als spreker natuurlijk niet ontbreken :))

We weten het al langer: gelukkige medewerkers zijn intrinsiek gemotiveerd, meer betrokken en dus meer geneigd zich langdurig te verbinden aan je organisatie. Purpose speelt hierbij een belangrijke rol, aldus Edward Haarmans op CHRO Day 2022.

“Als je mensen vraagt wat hen gelukkig maakt, noemen ze gezondheid, gezin en werk. Toch blijkt keer op keer uit onderzoeken dat de meerderheid van de werknemers ontevreden is over zijn werk” zo begon Edward Haarmans zijn sessie ‘Purpose as strategic element for inspiring leadership’ op CHRO Day 2022 in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar.

Vanuit zijn onderzoek naar het geluk van mensen startte Haarmans The Purpose Company met als doel mensen gelukkiger te maken met hun rol in de organisatie en een positieve impact te realiseren om de samenleving en de bedrijfsresultaten te verbeteren. Van de win-win waar hij altijd op zoek was naar een win-win-winsituatie.

Lees het volledige artikel op de website van CHRO

Wil je meer over dit onderwerp of Purpose in het algemeen, neem dan contact met ons op. Je kan een mail sturen naar Edward @ thepurposecompany.nl

The Purpose Company
Edward, Hans en Tim van The Purpose Company

Positieve impact op medewerkers, de business én de wereld!

Volg ons op: